Wie zijn wij...

 

Kringloop ‘Gewoon goed…’ is sinds 1 februari 2014 geopend in Schiedam. De eerste winkel werd geopend aan de Oranjestraat. Opgezet door twee enthousiaste Maassluizers Eric de Hoog en Ronald van Beest. Geen grote organisatie maar een particulier initiatief. Per 11 november 2014  zijn wij verhuisd naar een groter pand. Dit is gelegen aan de Parkweg 203 in Schiedam. Het pand heeft 3 verdiepingen en ruime parkeergelegenheid voor de deur.
 
 

Visie

 
Onze visie is het aanbieden van gebruikte goederen in een nette, schone en warme omgeving waar de klant centraal staat en waar service en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Voortdurend streven wij ernaar om net een beetje anders te zijn dan de gemiddelde Kringloop winkel. 
 
 

Vrijwilligers

 
Buiten ons zelf bieden wij werkplekken aan op vrijwillige basis voor o.a. langdurig werklozen en mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. In onze winkel leren zij weer arbeidsritme op te bouwen, ook is het mogelijk om bij ons op verschillende niveaus ervaring op te doen met betrekking tot het werken in de detailhandel, dit vergemakkelijkt de opstap naar regulier werk. 
 
 

Kwaliteit en prijs

 
Wij streven ernaar om onze prijzen redelijk te houden. Ook verkopen wij geen artikelen met vlekken of schade. In onze winkel zijn alle artikelen geprijsd, de prijs op het artikel is de prijs die u betaald. 
 
 

Algemene voorwaarden

 
Onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden kunt u nalezen door te klikken op onderstaande link:

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Opbrengsten

 
Kringloop ‘Gewoon goed…’ wordt niet gesubsidieerd door de overheid of gemeente, wat betekend dat onze huur-, transport-, afval- en eventuele inkoopkosten, volledig gefinancieërd worden uit de verkoop van gebruikte goederen in onze winkel. 
 
 

Goederen

Wij vinden dat een hoop goederen die vandaag de dag worden weggegooid nog in goede staat zijn om hergebruikt te worden. Door dit hergebruik krijgen deze goederen een tweede kans en de nieuwe eigenaar kan er veel plezier van hebben. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan de recycling van uw oude goederen, wat op zich weer van positieve invloed is op het milieu. Deze goederen gaan immers niet naar de vuilverbranding! 
Loading...
Loading...