Onze Service

Kringloop ‘Gewoon goed…’ onderscheidt zich door net even anders te zijn dan de gemiddelde kringloopwinkel. In het drie verdiepingen tellende pand aan de Parkweg 203 in Schiedam, kunt u een ruime keuze maken uit het overzichtelijke assortiment. Normale gebruiksgoederen maar ook veel Design meubelen en Retro artikelen.
Het buurtwinkel effect met vriendelijk personeel en een een sociaal karakter, fijne muziek en een goede service. Iedere dag verrassen wij u weer met andere spullen.
 

Pin betalen

In onze winkel kunt u zowel contant als met pin betalen.
 

Bezorgen

Uw aangekochte goederen kunnen wij ook voor u thuisbezorgen, de kosten hier van zijn € 20 euro voor de gemeente Schiedam. Overige bezorgkosten voor andere plaatsen in Nederland doen wij met u in overleg.
Wij brengen de goederen tot aan uw voordeur. Woont u in een portiekwoning dan bezorgen wij alleen aan uw voordeur mits er een lift aanwezig is. Voor bezorgingen buiten Schiedam belt u : 010 24 60 339 of u vraagt het één van onze medewerkers in de winkel.
 

Ophalen goederen

Heeft u veel goederen die u zelf niet kunt brengen, dan halen wij ze bij u thuis op. Mits de goederen niet beschadigd of kapot zijn, nog verkoopbaar dus. Belt u dan ons nummer: 010 24 60 339 
 

Afgeven in de winkel

Ook kunt u uw overtollige huisraad of andere goederen bij ons in de winkel afgeven. Het adres is Parkweg 203, 3119CG in Schiedam. 
 
Loading...
Loading...